The Blueberry Box

THE BLUEBERRY BOX

Bezorgd in heel Nederland!

NU KAN IEDEREEN GENIETEN VAN HET LEKKERS VAN THE BLUEBERRY!

Een speciale selectie van ons huisgemaakt lekkers, verstuurd als stevig A5 formaat brievenbuspakket door heel Nederland! Ideaal als verrassing voor vrienden en familie. Maar ook als heerlijk bedankje voor uw werknemers en klanten! (Bekijk de zakelijke mogelijkheden) Of natuurlijk gewoon voor jezelf.

Wat zit er in? 
In deze Klassieke editie vind je 3 heerlijke soorten bars, van elk twee stuks.

Brownie bar
Met chocolade, M&M’s, Marshmallows en karamel stukjes.

Raspberry Blondie Bar
Met frambozen en witte chocolade

Blueberry Crumble Bar
Met blauwe bessen en een crunchy bovenkant

Veel gestelde vragen

In deze Klassieke editie vind je 3 heerlijke soorten bars, van elk twee stuks.

Brownie bar
Met chocolade, M&M’s, Marshmallows en karamel stukjes.

Raspberry Blondie Bar
Met frambozen en witte chocolade

Blueberry Crumble Bar
Met blauwe bessen en een crunchy bovenkant

Allergenen: Alle bars bevatten lactose, ei en gluten. Alles wordt in onze eigen keuken bereid, waardoor we kruisbesmetting met (andere) noten/pinda/soja helaas nooit volledig kunnen uitsluiten.

Je pakketje wordt via PostNL verzonden door middel van een brievenbuspakketje. Als je het voor 12 uur besteld, verzenden wij het in principe dezelfde dag. Deze verzending kost € 4,95 (met track and trace).

Omdat het i.v.m. corona en de feestdagen soms wat drukker is bij de post, kan het zijn dat er enige vertraging optreedt in de bezorging.
Houd daarom rekening met een mogelijke dag uitloop van PostNL.
De pakketjes worden verzonden van maandag t/m donderdag.

Ondanks dat we het zorgvuldig verpakken, kan het altijd zijn dat er wat misgaat onderweg en de inhoud niet volledig aankomt zoals op het plaatje, we hopen dat het dan desondanks lekker smaakt! Anders horen we het natuurlijk graag terug, zodat we wellicht nog verbeteringen kunnen aanbrengen voor het vervolg.De pakketjes worden verzonden met track and trace code, zodat je kan zien wanneer je pakketje wordt bezorgd.

Als je het lekkers in huis hebt, is het nog circa 3 tot 4 dagen lekker! Je hoeft het lekkers niet in de koelkast te bewaren. Als je het langer wilt bewaren, dan kan je het ook invriezen. Dan is het ongeveer 2 maanden houdbaar. Avond ervoor eruit, is de volgende ochtend weer prima te eten!

Maar het allerlekkerste is het natuurlijk als het net aankomt 🙂

Onze producten bevatten geen toegevoegde conserveringsmiddelen.

Heeft de ontvanger huisdieren? Hou er dan rekening mee dat dit pakketje door de brievenbus valt en informeer de ontvanger over de komst, zodat het tijdig onderschept kan worden voordat bijvoorbeeld de hond of kat het pakketje heeft opengebroken en opgesnoept. Zeker voor honden is chocolade erg gevaarlijk.

Wil je graag dit pakketje verzenden aan relaties of werknemers? Dan hebben we ook zakelijke opties! Vanaf 10 pakketjes hebben we mogelijkheden, zo kunnen we bijvoorbeeld een boodschap toevoegen namens het bedrijf.

Kijk voor de mogelijkheden op www.theblueberry.nl/blueberrybox-zakelijk

Top