Boogie Woogie Brownie BoxMondriaan

12.-

Om het jubileum van Mondriaan te vieren, hebben wij de Boogie Woogie Brownie Box bedacht. Vernoemd naar zijn laatste werk.

Wat zit erin?

In deze Mondriaan editie vind je 4 heerlijke kleine smeuïge brownies (5×5 cm) afgetopt met Chocolade ganache, fudge, pretzels, M&M’s en een chocolaatje met de Victory Boogie Woogie erop. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Allergenen: De bars bevatten lactose, ei en gluten. Alles wordt in onze eigen keuken bereid, waardoor we kruisbesmetting met (andere) noten/pinda/soja helaas nooit volledig kunnen uitsluiten.

Je pakketje wordt via PostNL verzonden door middel van een brievenbuspakketje. Als je besteld, verzenden we het in principe binnen 2 werkdagen. We verzenden wekelijks op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en vrijdag om te zorgen dat het pakket vers aankomt en niet blijft liggen op postsorteercentra. Deze verzending kost € 4,95 (met track and trace).

Omdat het i.v.m. feestdagen soms wat drukker is bij de post, kan het zijn dat er enige vertraging optreedt in de bezorging.
Houd daarom rekening met een mogelijke dag uitloop van PostNL.

Ondanks dat we het zorgvuldig verpakken, kan het altijd zijn dat er wat misgaat onderweg en de inhoud niet volledig aankomt zoals op het plaatje, we hopen dat het dan desondanks lekker smaakt! Anders horen we het natuurlijk graag terug, zodat we wellicht nog verbeteringen kunnen aanbrengen voor het vervolg. De pakketjes worden verzonden met track and trace code, zodat je kan zien wanneer je pakketje wordt bezorgd.

Verzendoverzicht:

Besteld op maandag: verzonden op dinsdag of woensdag

Besteld op dinsdag: verzonden op woensdag of donderdag

Besteld op woensdag: verzonden donderdag

Besteld op donderdag: verzonden op vrijdag

Besteld op vrijdag: verzonden op maandag

Besteld op zaterdag: verzonden op maandag

Besteld op zondag: verzonden op maandag

Als je het lekkers in huis hebt, is het nog circa 3 tot 4 dagen lekker! Je hoeft het lekkers niet in de koelkast te bewaren. Als je het langer wilt bewaren, dan kan je het ook invriezen. Dan is het ongeveer 2 maanden houdbaar. Avond ervoor eruit, is de volgende ochtend weer prima te eten!

Maar het allerlekkerste is het natuurlijk als het net aankomt 🙂

Onze producten bevatten geen toegevoegde conserveringsmiddelen.

Heeft de ontvanger huisdieren? Hou er dan rekening mee dat dit pakketje door de brievenbus valt en informeer de ontvanger over de komst, zodat het tijdig onderschept kan worden voordat bijvoorbeeld de hond of kat het pakketje heeft opengebroken en opgesnoept. Zeker voor honden is chocolade erg gevaarlijk.

In het kader van Mondriaan 150 jaar, zit er indien je er een boodschap bij wilt, een Mondriaan kaartje bij.

 

Boogie Woogie Brownies

bestel hier
Verzendkosten € 4,95
Totaal
Top