The Blueberry Box Winter editieWarm surprise!

15.-

Een speciale selectie van ons huisgemaakt lekkers, verstuurd als stevig A5 formaat brievenbuspakket door heel Nederland! Ideaal als verrassing voor vrienden en familie.

Wat zit erin?

In deze Winter editie vind je 3 heerlijke soorten bars, van elk twee stuks.

Gingerbread Blondie
Met witte chocolade, gingerbread koekkruiden en butterscotch suiker

New York style Brownie
Met walnoten, pretzel en gezouten karamel

Cranberry Flapjacks
Een koek met gedroogde cranberry, havermout en witte chocolade

Collega’s of klanten verrassen?

VEELGESTELDE VRAGEN

Gingerbread Blondie

Met witte chocolade, gingerbread koekkruiden en butterscotch suiker

New York style Brownie
Met walnoten, pretzel en gezouten karamel

Cranberry Flapjacks
Een koek met gedroogde cranberry, havermout en witte chocolade

Allergenen: Alle bars bevatten lactose, ei en gluten. Alles wordt in onze eigen keuken bereid, waardoor we kruisbesmetting met (andere) noten/pinda/soja helaas nooit volledig kunnen uitsluiten. De Cranberry Flapjacks zijn zonder ei.

Je pakketje wordt via PostNL verzonden door middel van een brievenbuspakketje. Als je besteld, verzenden we het in principe binnen 2 werkdagen. We verzenden wekelijks op dinsdag, woensdag en donderdag om te zorgen dat het pakket vers aankomt en niet blijft liggen op postsorteercentra. Deze verzending kost € 4,95 (met track and trace).

Omdat het i.v.m. corona en de feestdagen soms wat drukker is bij de post, kan het zijn dat er enige vertraging optreedt in de bezorging.
Houd daarom rekening met een mogelijke dag uitloop van PostNL.

Ondanks dat we het zorgvuldig verpakken, kan het altijd zijn dat er wat misgaat onderweg en de inhoud niet volledig aankomt zoals op het plaatje, we hopen dat het dan desondanks lekker smaakt! Anders horen we het natuurlijk graag terug, zodat we wellicht nog verbeteringen kunnen aanbrengen voor het vervolg.De pakketjes worden verzonden met track and trace code, zodat je kan zien wanneer je pakketje wordt bezorgd.

Verzendoverzicht:

Besteld op maandag: verzonden op dinsdag of woensdag

Besteld op dinsdag: verzonden op woensdag of donderdag

Besteld op woensdag: verzonden donderdag

Besteld op donderdag: verzonden op vrijdag

Besteld op vrijdag: verzonden op dinsdag

Besteld op zaterdag: verzonden op dinsdag

Besteld op zondag: verzonden op maandag

Als je het lekkers in huis hebt, is het nog circa 3 tot 4 dagen lekker! Je hoeft het lekkers niet in de koelkast te bewaren. Als je het langer wilt bewaren, dan kan je het ook invriezen. Dan is het ongeveer 2 maanden houdbaar. Avond ervoor eruit, is de volgende ochtend weer prima te eten!

Maar het allerlekkerste is het natuurlijk als het net aankomt 🙂

Onze producten bevatten geen toegevoegde conserveringsmiddelen.

Heeft de ontvanger huisdieren? Hou er dan rekening mee dat dit pakketje door de brievenbus valt en informeer de ontvanger over de komst, zodat het tijdig onderschept kan worden voordat bijvoorbeeld de hond of kat het pakketje heeft opengebroken en opgesnoept. Zeker voor honden is chocolade erg gevaarlijk.

Wil je graag dit pakketje verzenden aan relaties of werknemers? Dan hebben we ook zakelijke opties! Vanaf 10 pakketjes hebben we mogelijkheden, zo kunnen we bijvoorbeeld een boodschap toevoegen namens het bedrijf.

Kijk voor de mogelijkheden op www.theblueberrykitchen.nl/blueberrybox-zakelijk

De kaartjes die bij de box in kunnen.  

bestel hier


Verzendkosten € 4,95
Totaal
Top