The Blueberry Box Winter EditieWarm surprise!

15.- (incl btw, excl verzending)

Een speciale selectie van ons huisgemaakt lekkers, verstuurd als stevig A5 formaat brievenbuspakket door heel Nederland! Ideaal als verrassing voor collega’s, medewerkers of zakenrelaties.

Wat zit erin?

In deze Winter editie vind je 3 heerlijke soorten grote bars, van elk twee stuks.

Gingerbread Blondie
Met witte chocolade, gingerbread koekkruiden en butterscotch suiker

New York style Brownie
Met walnoten, pretzel en gezouten karamel

Cranberry Flapjacks
Een koek met gedroogde cranberry, havermout en witte chocolade

VEELGESTELDE VRAGEN

Gingerbread Blondie
Met witte chocolade, gingerbread koekkruiden en butterscotch suiker

New York style Brownie
Met walnoten, pretzel en gezouten karamel

Cranberry Flapjacks
Een koek met gedroogde cranberry, havermout en witte chocolade

Allergenen: Alle bars bevatten lactose, ei en gluten. Alles wordt in onze eigen keuken bereid, waardoor we kruisbesmetting met (andere) noten/pinda/soja helaas nooit volledig kunnen uitsluiten.

Weet je niet zeker of je collega of medewerker allergisch ergens voor is, dan is het goed om even te vermelden aan die persoon dat er een pakketje aankomt, en dat ze de allergenen op onze site kunnen checken. Aan de binnenkant van het doosje staan de allergenen ook vermeld.

Je pakketjes worden via PostNL verzonden door middel van een brievenbuspakketje. Deze verzending kost € 4,95. We verzenden de pakketjes op dinsdag, woensdag en donderdag, om te voorkomen dat pakketjes achterblijven op sorteercentra, en zo vers mogelijk bezorgd kunnen worden.

Bij een zakelijke bestelling hebben we ongeveer een week nodig om je bestelling te verwerken en te verzenden. Hoe eerder je besteld, hoe beter!

Omdat het i.v.m. corona en de feestdagen soms wat drukker is bij de post, kan het zijn dat er enige vertraging optreedt in de bezorging.
Houd daarom rekening met een mogelijke dag uitloop van PostNL.

Ondanks dat we het zorgvuldig verpakken, kan het altijd zijn dat er wat misgaat onderweg en de inhoud niet volledig aankomt zoals op het plaatje, we hopen dat het dan desondanks lekker smaakt!

Anders horen we het natuurlijk graag terug, zodat we wellicht nog verbeteringen kunnen aanbrengen voor het vervolg.

Je kan de adresgegevens van de ontvangers naar ons verzenden via info@theblueberrykitchen.nl . Je kan dit doen door middel van een ingevuld Excel bestand. We kunnen je hiervan een format sturen indien gewenst. Eventueel kan je dit document vergrendeld versturen. Wij gaan uiteraard zorgvuldig om met deze gegevens en zullen dit na aflevering van de pakketten verwijderen.

 

De kaartjes in de box zijn formaat A6 en worden eenzijdig fullcolor gedrukt. Je kan zelf een ontwerp aanleveren via info@theblueberrykitchen.nl . Voor het drukken van de kaartjes rekenen we 1 euro per stuk.

Desgewenst kunnen we tegen een kleine meerprijs ook een ontwerp voor jullie maken, bij aanleveren van de wensen en logo.

Als je het lekkers in huis hebt, is het nog circa 3 tot 4 dagen lekker! Je hoeft het lekkers niet in de koelkast te bewaren. Als je het langer wilt bewaren, dan kan je het ook invriezen. Dan is het ongeveer 2 maanden houdbaar. Avond ervoor eruit, is de volgende ochtend weer prima te eten!

Maar het allerlekkerste is het natuurlijk als het net aankomt 🙂

Onze producten bevatten geen toegevoegde conserveringsmiddelen.

Heeft de ontvanger huisdieren? Hou er dan rekening mee dat dit pakketje door de brievenbus valt en informeer de ontvanger over de komst, zodat het tijdig onderschept kan worden voordat bijvoorbeeld de hond of kat het pakketje heeft opengebroken en opgesnoept. Zeker voor honden is chocolade erg gevaarlijk.

Wil je graag dit pakketje verzenden aan vrienden, familie of jezelf? Dan hebben we ook particuliere opties! Vanaf 1 pakketjes hebben we mogelijkheden. De levertijden zijn dan uiteraard sneller.

Kijk voor de mogelijkheden op www.theblueberrykitchen.nl/blueberry-box-winter-editie 

bestel hier

    IndividueelAlles op 1 adres JaNee Cadeaubon The Blueberry € 5,-Cadeaubon The Blueberry € 10,-Cadeaubon The Blueberry € 25,-

    Top